Wysłany: 2008-10-28, 01:32 Obciera z prawej strony
Witam ..
Mam problem....Kiedy w samochodzie znajduje sie 5 osob, wydaje sie ze jest wtedy lekko przechylony na prawo a podczas skrecania w lewo, przy predkosci okolo 60 km/h z prawej strony obciera kolo - nie wiem czym jest to spowodowane ..???
szyja podjedz do najbliższej stacji diagnostycznej to może Ci znajdą co jest nie tak i to nawet chiba za free jak się przechyla to mogą być amory wywalone
a jakie masz parametry kół?
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 11 razy Wiek: 28 Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 376 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-28, 14:45
Przy zużytych amortyzatorach nic nie obciera amortyzator nie ma nic do prześwitu co najwyżej wali jak cholera (jeździłem miesiąc z wylanym amortyzatorem i nic mi nie tarło)
Byłem na stacji i wszystko jest ok - nic mi nie stuka przy skrecaniu ani na dziurach tylko obciera mi prawe kolo przednie i tylnie kiedy auto jest zaladowane 5 osobami
dolacze sie do tego postu.mam ten sam problem od 2 lat.przy komplecie osob tez mi cos obciera.wymienilem amory i sprezyny i nadal to samo.mam w orginalnym rozmiarze opony i felgi.nie moge wykryc przyczyny.