Mam zamiar obniżyć mój wóz z wiosny jeśli fundusze pozwolą, jednak nie mogę się zdecydować o ile. Ja osobiście chciał bym 40/40, jednak kumpel powiedział ze tak obniżony golf wygląda jak motorówka i proponuje mi 60/40 niby wtedy jest OK. Jak dla mnie 60/40 + dokładka z GTI to trochę za nisko .
Jeśli ktoś ma fotki MkIII z boku na jednej i drugiej glebie to poproszę ... chciał bym zobaczyć jak to wygląda:)
P.S. Myślę o zawiasie firmy FK. Ktoś miał doświadczenie z ta firma?
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2009-01-18, 22:11
60/40 jest calkiem ok ja dlugo jezdzilem na kicie fk czyli sprezyny + amory i bylem zadowolony dawalo komfort ale kiedy bylo trzeba stawalo sie twarde na 40/40 przod jest wyzej troszke i miernie to wyglada polecam 60 z przodu pozdrawiam
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
Ja mam sportowe zawieszenie od MTS Technik i jestem w pelni zadowolony ) co do obnizenia to 60/40 to jest wystarczajaco duzo..ja posiadam wiecej i jest masakra, szczegolnie progi, a jesli nie chcesz miec problemu z trudnymi przejazdami to 40/40 (optymalne obnizenie jak na nasze drogi) ! Tyle odemnie Pozdrawiam!