Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 426 Skąd: Bieżuń
Wysłany: 2011-12-14, 20:42 łożysko koła tynego ;/
SIEMKA koledzy powiedzcie mi co to jest za pech,że co zrobią mi łożysko na tylnej osi od str pasażera , dokręcą je tak jak potrzeba to po miesiącu na nowo jest luz na bembnie hamulcowym tylnim i w kabinie tak szumi,ze głowa pęka amory mam nowe,trzymaja luks .... może to byś wina tulei tylnej belki przez wyrobione tulejki może mi tak rozwalać łożysko powiem jeszcze,że piasta jest dobra po prostu nie wiem jakim cudem ale łożysko mi się rozkręca
Silnik: 1.4 abd Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 427 Skąd: Sulów
Wysłany: 2011-12-15, 12:15
spotkalem sie z takim problemem ale w oplu astrze,okazalo sie ze auto bylo uderzone kiedys w tyl i byla oska skrzywiona,co bylo powodem odkrecania sie lozyska.
Mialem taki problem w moim golfie,po wymianie na nowe znow zaczelo wyc W sklepie przy kupnie nowego lozyska doradzili mi zebym wzial te z gornej polki i tak zrobilem jezdze juz rok i ani slychu wycia za kaplet zaplacilem jakies 80 zl.