Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2009-02-02, 12:44
$kubi, A to teraz rozumiem lo co ci biega, jak chcesz założyć seryjne sprężyny na sportowe amory to chyba nie wykonalne, bo sportowe amory są skrócone o -25 mm a seryjne spręzyny są wysokie moze być prolem. POtrzebny będzie silniejszy ściągacz sprężyn ;D, ja bym nie kombinował ale można zawsze próbować.
Witam;) Golfik z silnikiem 1.4... Założone oponki 195/50 r15. Planuje na dniach zakup MTS-ów... -40mm przód oraz -40mm tył będzie dobrym wyborem?:) Proszę o parę fotek gdybyście mogli:) Dzięki i pozdrawiam!!!
Silnik: ABU
Wysłany: 2012-03-26, 19:59
Kupgwint to sobie dobierzesz tak jak ci pasuje;) SKrecisz, stwierdzisz że za nisko to do góry, wygoda i jak kupisz dobry gwint to i komfort i gwarantuje ci ze na 40/40 sie nie skończy, ja tak chcaiłem to skończyło sie na 110/100 Choć teraz jest wyżej;) Do czasu:P
_________________ Brum, brum, kle, kle i do przodu