Silnik: pracuje Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 69 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-12-09, 23:13
$kubi, moje zawieszenie to nie jest dobre rozwiązanie , mam seria amor i sport spreżyna i również rozgladam sie nad zmianą. Wiec nie sugeruj sie u mnie jak to wyglada , bo prucz wygladu ma to spełniać swoje zadanie. Tak jak przedmowcy albo kit-y albo gwint.
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-12-14, 22:15
z tego co sie orientuje to gwint na maksymalnym podniesieniu ma -20 wiec blisko seri niewiem jak dol niemialem jeszcze gwintu ale to zalezy prawdopodobnie od marki zapewne kazdy ma inne
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
Silnik: Bora 2.3 Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 578 Skąd: brać na mody
Wysłany: 2008-12-16, 19:51
o... to by mi odpowiadało chodzi głównie o to że zimą to naprawdę bywa ciężko w mojej okolicy I ciągle się waham jak ustawie -40/-40 to czy będzie się dało jeździć po naszych dziurawych niestety drogach
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-12-16, 20:12
ja mieszkam w miejscowosci podchoodzacej smialo pod gory, usoki, niziny doliny, dziury w drodze, uszkodzone powodziami mosty, pelno progow, koleiny i powiem ze na -60 jezdzi sie dobrze jezdze wolniej niz inni ostrozniej zarazem bezpieczniej, dziury i przeszkody w drodze mozna sobie radzic krawezniki odpadaja, jedyne co mnie zaskakuje to podjazdy pod gore, zjazdy z gor czesto sa ostre zdarzalo sie zaryc dokladka czasami nawet dokladka pekla ale zawieszeniem nie chacze nigdzie nie dobija nawet na uskokach gdzie sie rozpedze ze wzgledu na nieznajomosc drogi, zapomne, itp. Znam osoby jezdzace na gwintach w mojej miejscowosci obnizone po -100,120 wiec gleba konkret radza sobie moze nie wszedzie dojada, lecz na miescie mozna zobaczyc ich samochody jezdzace po ulicach
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF