do tylu za nie duza kasa ale zeby jakis czas polataly bo moje maja 20% z tylu i tanczy jak glupi. przodu ma 45% i 50% mam nadzieje ze jeszcze zime przelataja bo narazie brak kasy na wszystko. co polecacie cena adekwatna do jakosci. jak mialem golfa kupilem kyb bylem zadowolony ale dzis ograniczony budżet
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1395 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-11-01, 14:23
Golfik1986 napisał/a:
podobno monroe dobre i nie drogie
owszem po moim urzytkowaniumoge smiało powiedziec ze dajarade, w chwiliobecnejna nich mam oblatane 120 tys i jeszcze nei bujają, ale co do ceny to juz nei pamiętam
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Silnik: 2,0 2E
Wysłany: 2011-11-01, 16:01
Podepnę się pod temat
Potrzebuję amorków na przód, bo 50KK - dziennie kilka km po szutrze i lesie no i buja przodem jak diabli (niby ok 50% miały niedawno) Nie wiem czy nie wymienić też sprężyn - co jest objawem do wymiany sprężyn? I na wertepach to lepsze chyba olejowe?
owszem po moim urzytkowaniumoge smiało powiedziec ze dajarade, w chwiliobecnejna nich mam oblatane 120 tys i jeszcze nei bujają, ale co do ceny to juz nei pamiętam
jutro bede znal cene chce cos nie drogiego... zeby tanim sumptem jakos to latalo
wald napisał/a:
Potrzebuję amorków na przód, bo 50KK - dziennie kilka km po szutrze i lesie no i buja przodem jak diabli (niby ok 50% miały niedawno) Nie wiem czy nie wymienić też sprężyn - co jest objawem do wymiany sprężyn? I na wertepach to lepsze chyba olejowe?
u mnie tyl tanczy ze jezdze tylko 80 na moje nie ma sensu wymieniac springow jak ci nie opadl i ktoras nie jest peknieta to szkoda kasy. w poprzednim golfie zrobilem ta glupote kupilem razem ze springami i na nowych siedzial nizej niz na starych... teraz laduje 2 osoby do tylu i wozek w bagaznik i nie trze o rzadne nadkola takze springi zostaja stare
Silnik: 2E
Wysłany: 2011-11-10, 21:28
I ja się zapytam o przód - niby mam GT ale coś wysoko stoi, do GT są inne amory na przód? czy tylko sprężyny? I czy coś wymieniać poza amorami jak nic nie stuka?
Oraz czy opłaca się kupić ściągacz do sprężyn za te 30-40zł?
tez mialem w swoim golfie poprzednim springi od gt twardsze poprostu byly. amorki przychodza te same. no jak nie stuka to chyba nie ma sensu nic ruszac??!! sciagacz hhmm nie wiem jak zmieniasz co roku amorki i to kup. ja bym nie kupowal za wymiane placisz 5 dyszek na strone a amorkow sie nie zmienia co sezon tylko lataja kilka lat
żeby nie zakładać nowego tematu to tutaj sie zapytam.
jakie amorki przednie będą dobre do springów -60mm?
jeden się już skończył a drugi podumiera, co myślicie o tym
http://moto.allegro.pl/am...1947486732.html