Wysłany: 2010-08-27, 17:10 Ile kosztuja amortyzatory przód
Witam wszystkich fanów mam takie male pytanie ile kosztuje przednie amortyzatory do przodu golf z 93 1.6 pod maseczką z jaka firme polecacie ja bym wybral monroe ale tez nie wiem ile kosztuje prosze o pomoc z gory dzieki:())()())))
Monroe na allegro 250 z przesyłką bez łaski
Ja też muszę wymienić i raczej postawie na tą firme. Ale idź do sklepu bo może będzie sz miał to samo od razu na miejscu bez czekania...
Monroe na allegro 250 z przesyłką bez łaski
Ja też muszę wymienić i raczej postawie na tą firme. Ale idź do sklepu bo może będzie sz miał to samo od razu na miejscu bez czekania...
Jak myslisz jeżdzić wozem jeszcze trochę i robisz go dla siebie to zdecydowanie weź coś lepszego.
_________________ Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3758 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-10-06, 19:14
Może mi się udało ale mam Monroe z przebiegiem 160 tys i są nadal sprawne. I jeżdżone na marnych drogach. To niestety ale fabryczne amortyzatory z mk3 w życiu na naszych drogach tyle nie zniosą
ja wymienilem kilka dni temu kupilem kayaba co sadzicie o nich narazie sa spoko ale co moge powiedziec po nie caly tygodniu czasu obstawialem miedzy kayaba a billstein padlo na kyb opinie tesh maja calkiem dobra niby
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
mam monrore. totalny szit w porownaniu z amorami oryginalnymi VW moze sa troche sztyniejsze niz ORI ale zywotnosc ich pozostawia wiele do zyczenia. Na seryjnych przelatalem 230 tysiecy ( na przodzie nadal sa ORI)