Silnik: 1,6 75 km AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 601 Skąd: Pisz- NPI
Wysłany: 2012-01-05, 17:29 Górna poduszka przedniego amortyzatora
witam chce wymienic poduszki i moje pytanie jest takie ze: czy dam rade sam wymienic i czy potrzeba jakis specjalnych kluczy. Potrzebna mi jakas porada lub fotoporada. z góry dzieki
_________________ Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
wyjmujesz całą kolumnę macpersona tam są normalne klucze z tego co pamiętam 16, 19 i jeszcze w podobnych rozmiarach i potrzebne są też ściągacze do sprężyn bo trzeba go rozebrać
i w zależności jaki jest tłok amortyzatora to u góry trzeba kluczem przytrzymać tłok przy odkręcaniu u mnie był imbus 6
Silnik: 1,6 75 km AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 601 Skąd: Pisz- NPI
Wysłany: 2012-01-05, 18:48
aha w sobote spróbuje .punkt poleciał
_________________ Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.