Silnik: 1.4 abd Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 427 Skąd: Sulów
Wysłany: 2012-01-25, 13:16 delikatna gleba
witam,chcialbym delikatnie obnizyc swojego goferka,tzn jakies -40mm GÓRA,mam teraz w nim wymienione wszystkie 4 amorki na nowe a planuje zalozyc mu sportowe sprezyny -40,co wy o tym myslicie?zda to wogole egzamin czy amorki tez musze wymienic?
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3159 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2012-01-25, 13:42
Amorki mogą zostać przy -40, ale jazda z takim zestawem zostawia wiele do życzenia.
Miałem już taki zestaw i powiem, Ci, że ciężko mi było utrzymać auto na nierównej drodze ( sprawne amory ), auto poprostu skakało na sprężynach jak piłeczka pingpongowa.
Przejechałem się u kolegi na gwincie -80 i różnica kolosalna, auto trzyma się drogi, jest stabilne. same springi na ori amorkach to wg mnie porażka totalna - wróciłem do serii.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
prezesik25, ja śmigam na Twoich springach i dla mnie jest elegancko, takie połączenie wyglądu z komfortem Na zimę tyłek podniosłem, na ori sprężynach teraz tył i tak zostanie, lekki klin jest. Jest trochę bardziej twardy niż seria, ale nie beton. Na początek zabawy z glebą polecam
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3159 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2012-01-25, 22:47
Karol B. napisał/a:
prezesik25, ja śmigam na Twoich springach i dla mnie jest elegancko, takie połączenie wyglądu z komfortem Na zimę tyłek podniosłem, na ori sprężynach teraz tył i tak zostanie, lekki klin jest. Jest trochę bardziej twardy niż seria, ale nie beton. Na początek zabawy z glebą polecam
A to teraz już wiem komu je sprzedałem
Wiesz, elegancko jest, bo Ty masz cięższy silnik, dla mnie auto zbyt skakało
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę