Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czy sprężyny od passata pasują do golfa?
Witam. Czy sprężyny z passata b3 lub b4 pasują do golfa III?
- marcin512256
- Czytacz
Re: Czy sprężyny od passata pasują do golfa?
marcin512256 napisał(a):Witam. Czy sprężyny z passata b3 lub b4 pasują do golfa III?
inna masa aut, to sprezyny pasować nie będą

-

K@mil - POMOCNIK

Re: Czy sprężyny od passata pasują do golfa?
K@mil napisał(a):inna masa aut, to sprezyny pasować nie będą
To że inna masa aut to nie znaczy że nie podpasują. Golf na takich sprężynach byłby trochę twardszy.
Matiuas napisał(a):Przednie powinne pasować, nie wiem jak tylnie. Tylko musisz odpowiednie bo nawet w golfie było kilka różnych rodzajów sprężyn
Tylne spręzyny patrząc na zdjęciu są takie same jak w golfie tylko trochę grubsze i chyba dłuższe.
[ Dodano: 2011-12-25, 12:01 ]
A może inaczej. Czy z golfa II do golfa 3 by podeszły tylne sprężyny? Bo jeśli tak to z passata też podejdą bo wiem że do mk2 pasują tylne sprężyny od passata b3
- marcin512256
- Czytacz
marcin512256 napisał(a):Tylne spręzyny patrząc na zdjęciu są takie same jak w golfie tylko trochę grubsze i chyba dłuższe.
Tylne sprężyny mogą być podobne do tych montowanych w golfach kombi, są one grubsze bo i obciążenie jest większe.
- Matiuas
- Badacz tematu
z mk3 podejdą ale chyba do 94 roku potem sie zmieniło w zawieszeniu troszku i mogą nie pasowac ale nie jestem pewny
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Na tyl pasuja na pewno bo brat zakladal do swojego vento. Tylko, ze jak je wlozysz to bedziesz mial mega tarpana. Naprawde jest wysoko. Przeswit z dobre 10cm. Jesli masz butle gazowa albo jezdzisz z workami z cementem bedzie ok. Inaczej trzeba przyciac jeden zwoj. Wysokosc bedzie jak w serii, ale sa znacznie twardsze od dedykowanych, utwardzanych do mk3.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
No i właśnie o to mi chodzi żeby był twardszy troszkę. Gaz mam założony więc będzie dobrze ale i tak słyszałem że tak 1.5 zwoju pasowało by obciąć.
- marcin512256
- Czytacz
• Strona 1 z 1