Jak w temacie - kupuję zestaw springów i amorków od vr6 do siebie do tdi w wersji GT. Ponoć pasują więc jest ok. Jednak chcę wiedzieć czy jest jakaś różnica w twardości seryjnych amorów w tych wersjach czy nie?
Aha - te springi to już są obniżające . Więc chodzi mi po prostu o glebę .
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4043 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2008-12-11, 18:15
seryjnie to jest z 8 rodzajów lub więcej zawieszeń, zależnie od silnika i wyposażenia auta. Każde ma trochę inna charakterystykę. Ale seryje zaiweszenie nawet od VR to żadna gleba. Chyba 2 cm niższe od podstawowych wersji
seryjnie to jest z 8 rodzajów lub więcej zawieszeń, zależnie od silnika i wyposażenia auta. Każde ma trochę inna charakterystykę. Ale seryje zaiweszenie nawet od VR to żadna gleba. Chyba 2 cm niższe od podstawowych wersji
nie nie, on ma springi zmienione na obniżone, dlatego pytam o to czy będą pasować
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4043 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2008-12-11, 18:51
w całym komplecie muszą pasować (całe kolumny), w sensie zamontowania. A jak się na tym będzie jeździło zobaczysz sam. Tu już ktoś inny sie wypowie, ja już jestem w takim wieku że mając twarde zwieszenie zmieniałbym je na standard, co czyni zresztą wielu.
chłopaki help mam wersje GT Tdi i mam w podobno jakieś troche sportowe amory z tyłu i mam pytanie czy wymieniając moge założyć zwykłe standartowe czy musze tylko takie same?