Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-09-28, 13:11
kolego generalnie w zawieszeniu masz tak ze cyfra przykladowo 80 to obnizenie o 80mm wiec wiadomo jest nizej co do -60 na polskie drogi da sie jezdzic lecz trzeba uwazac ja mam niedaleko gory itp wiec stan drog ciezki mimo to jezdzi pare aut na -60
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
Allwall, jak takie dziury to daj max 40 a i tak będzie3sz miał twardo na tych dziurach ale może tak lubisz
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-09-29, 08:19
Ja mam -60/-60 i nie mam problemu z jazdą ale o coś czasem zahaczę, a o dokładkę się nie martwię bo jest jakieś 3-5 cm nad ziemią ... Jak chcesz to wejdź do mojej galerii i zobacz ostatnie posty tam są zdjęcia .
Wysłany: 2008-09-29, 14:43
o stary:D tosz to jest masakrycznie nisko!! w katowicach nie masz dziur?:D