Witam zamowilem sobie stozek do mojego golfika 1.6 55kw 75KM i takie oto pytanie czy ta rurke co idzie z cieplym powietrzem widoczna na zdjeciu moge calkiem zdjac?
zdjecie jest przykladowe z internetu ja mam prostokatna puche do filtra i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia mianowicie do boku puchy jest przymocowany okragly plastik z czerwona rurka (o malym przekroju) co to jest?
a zrób zdięcie swojego silnika i wstaw na forum... prościej bvedzie.
mozesz zdiąc tą rure. ale to głupota. gdyby nie była potrzebna to by jej nie zamontowali. ta rura doprowadza ciepłe powietrze do układu ssącego powietrza. no ale jesli walczysz aby było zimniejsze powietrze zeby był kop którego nie odczujesz to zdejmij
Ok znalazlem jakies zdjecie co kiedys robilem ale nie obejmuje w pelni puszki
i jak widac kawalek puchy to na samym dole jest ten okragly pierdolnik (czyzby od odmy )??
[ Dodano: 2008-07-30, 11:42 ]
sory za zmylke z tym okraglym pierdolnikiem musialem go widziec innym VW dobra teraz pytanie co zrobic z wezykiem od odmy kupic rurke z wyjsciem na wezyk od odmy?