Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-03-08, 17:29 hamownia
moze ktos sie orientuje ile bedzie mnie kosztowalo sprawdzenie autka na hamowni... chcialbym w koncu wiedziec ile mam konny silniczek. oficjalnie mam 90, ale wiem ze w belgi jezdzil tym autkiem jakis mlody osobnik, poza tym wczoraj na trasie jechalem z golfem IV tdi 110 i nie dal mi rady (jechalem w 5 osob + ciezary na silownie) a chlop z mk4 sam byl zdziwiony i pytal przez cb co to mam za motor
wlasnie sam mialem zalozyc ten temat i poszukac chetnych z wawki i okolic na hamownie
znajomy ostatnio podal mi wlasnie namiar na ta hamownie na mineralnej 26 jezeli dobrze pamietam
byl tam z jakas nieduza grupka i policzyl ich po 50 zł wiec moze by zebrac jakas mala ekipke umowic się w dogodnym terminie i podjechac tam
co wy na to
pytanie czy uda sie dobic do tej hamowi jak bedzie tyle chetnych
narobil smaku a wracajac do tematu w diagtroniku (chyba w diagtroniku, zreszta niewazne w jakies renomowanej firmie) wiem ze badanie na hamowni kosztowalo 200 zeta
_________________ Zbieram na samochod (chyba wiecie jaki )
moze ktos sie orientuje ile bedzie mnie kosztowalo sprawdzenie autka na hamowni... chcialbym w koncu wiedziec ile mam konny silniczek. oficjalnie mam 90, ale wiem ze w belgi jezdzil tym autkiem jakis mlody osobnik, poza tym wczoraj na trasie jechalem z golfem IV tdi 110 i nie dal mi rady (jechalem w 5 osob + ciezary na silownie) a chlop z mk4 sam byl zdziwiony i pytal przez cb co to mam za motor
ty najbliższą hamownie masz w krakowie chyba Master's Tuning u Aligatora.
ja w szczecinie pracuje na hamowni i u nas np hamowanie kosztuje 100zł. jesli przyjeżdża sie grupa to po 60zł.
[ Dodano: 2008-05-29, 23:38 ]
do krakowa chyba masz jakies okoł 100km??
a co ty do nich maila wysłałeś?? to juz lepiej zadzwoń bedzie szybciej...
[ Dodano: 2008-05-31, 12:22 ]
dzis byłem na hamowni V-tech'a mój 1Z'cik w tej chwili ma moc 118KM i 324Nm udowodnie to zamieszczejąc późniuej wykres z pomiaru...
[ Dodano: 2008-05-31, 12:25 ]
i jest to niemozliwe aby 1Z'ta wyciagnąć do 120KM na samym programie. trzeba conajmniej założyć wieksze wtryski.