Wysłany: 2008-11-19, 12:00 gdzie mogę sprawdzic osiągi
witam mam takie pytanko mieszkam w inotrocławiu gdzie w woj. kuj-pom mogę sprawdzic osiągio mojego golfika????
ile to kosztuje i jak długo trwa ile jest prób pomiaru????
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-19, 15:56
leniu - wpisz w google hamownia i szukaj najbliżej twojego miejsca zamieszkania - pomiar najczęsciej jeden - trwa około 3/4 minut - do tego doadaj czas na zapięci auta - w 10 minutach się zmieścisz
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
to musze ją znaleźć bo nie wiem ile mój ma koników dzis golf4 tdi110konny został z tyłu a moja golfina seryjnie miała 90koni troszke przy nim pogrzebałem i teraz nie wiem ile ma ale musi byc dosc.... jak golf 4 tdi z 1999roku 110cio konny dostał baty
no ba jeszcze jaką
toć on sam był w szoku jak wylazł z niego a ja z bananem na papaie jak wysiadłem z mojego
[ Dodano: 2008-11-19, 22:39 ]
oddaliłem sie od niego na 3\4te auta i się droga konczyłaale od samego począdku po mału mu odchodziłem
wczesniej to wymiotłem vw3 2.0 8v on miał 16to calowe lacze 205 a ja 15tki 195
a ta mk4 była na 15tkach a ja na 14tkach jak się dzis scigalismy
Golfik1986, no niby ekipa sie zbiera ale cos ciezko z jakimkolwiek spotem nawet juz mi sie nie chce tutaj produkowac bo nie widze zadnej inicjatywy ze strony uzytkownikow... poki co mamy kolo 3 osob tylko
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4010 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-20, 10:56
TOMEK 84 napisał/a:
to musze ją znaleźć bo nie wiem ile mój ma koników dzis golf4 tdi110konny został z tyłu a moja golfina seryjnie miała 90koni troszke przy nim pogrzebałem i teraz nie wiem ile ma ale musi byc dosc.... jak golf 4 tdi z 1999roku 110cio konny dostał baty
albo facet nie potrafi jeżdzić dizlem albo ten mk4 był zepsuty....jeśli nie masz programu to nie ma bata ale nie uwierze ze tak poprostu go wywaliłeś na lewe sanki...
oki juz nie długo mykam na hamownie bo sam nie wiem ile mam koni a mk4 dostała byty
mysle ze troszke ma koników bo niezle wciska w fotel jak mu pedał wdepne na 2gim biegu pali laka
a jak ruszam bez poslizgu kół to przód podnosi do góry widac i czuc to az do 3ciego biegu a mam od roku nowe zawieszenie sprtowe fk zółte amorki i czerwone sprężyny co ciężko jest je normalnie docisnąć a jak ostro ruszam to tył przysiada
juz zasypiam co to znaczy??? co napisałes
Golfik1986, no niby ekipa sie zbiera ale cos ciezko z jakimkolwiek spotem nawet juz mi sie nie chce tutaj produkowac bo nie widze zadnej inicjatywy ze strony uzytkownikow... poki co mamy kolo 3 osob tylko
mamy pas koronowski by mozna cos zainicjowac w tym kierunku z bdg i okolic mysle ze chetni by sie pojawilil
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}