siemka ja miałem ale go zdemontowałem bo nie spisywał sie. tyle co buczał pod maska. ale za to wiecej palił
proponuje Ci zebyś lepiej na te konto zainwestował w wkład sportowy. pozdro
również zastanawiałem się nad zakupem dolotu firmy K&N do swojego golfa z silnikiem ABF ...a jednak kupiłem sam filtr stożkowy(po kosztach poszłem;))! troszkę przeróbek min. dolot do filtra zimnego powietrza:) silniczek ma fajny teraz dźwięk zwłaszcza przy wyższych obrotach:D a i lepiej jest z osiągami......nawet zauważyli to moi kumple z którymi sobie dzisiaj poszalałem autem;p heh Jak jest teraz ze spalaniem!? nie wiem!po weekendzie będę wiedział>>! hah
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1798 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2008-08-09, 06:48
ja w swoim 1,6 miałem stożek K&N bezpośrednio na przepustnicy ale musiałem go wywalić bo już nie był w najlepszym stanie a dokupić takiego nie mogłem bo raz że niski a dwa że średnica montażowa 100mm, znalazłem jednego gościa który powiedział że może mi taki z usa sprowadzić ale jak się wycenił to zrezygnowałem. Założyłem zwykły filtr i od tamtej pory mam problemy z gazem-więcej pali mimo iż byłem na regulacji po zmianie a do tego już tak fajnie nie buczy pod maską i słabszy też chyba jest....a może mi się tak tylko wydaje
Mozecie panowie polecic jakis stozek tak w przystepnej cenie? Bo te z K&N to jak dla mnie za drogie a nie chce pakowac w auto za duzo kasy.. I czy sama wymiana filtra da jakies efekty? nie mowie koniecznie o wzroscie mocy