leopard, nie chodzi mi o zastosowanie bo nie mam zwiększonego ciśnienia w turbo. Chodzi mi głownie o akustykę silnika. Dzisiaj widziałem Audi TT z bov-em i dosłownie miodzio
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 22 razy Wiek: 24 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 480 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2009-06-06, 11:10
Nawet jakbys mial cisnienie doladowania 2 bary to i tak nic to nie da w dieslu poza efektem akustycznym, ktory jest doskonale zagluszany przez klekot silnika.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 43 razy Wiek: 24 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 1287 Skąd: TJE
Wysłany: 2010-02-18, 00:14
Procent napisał/a:
Co myślicie o montażu BOV-a do mojego TDI-ka 1Z?? Wydaje fantastyczny odgłos przy upuście powietrza. Opłaca się w ogóle takiego moda robić??
Daj sobie Tomku spokój z Blow Offem...to nie dla naszych dieslów...mówiłem Ci kiedyś że pożyczałem od kumpla Bova...załozyliśmy i tak jak mówi Bradley klekot wszystko zagłusza.Zainwestuj w coś innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum