albo ja jestem taki glupi albo to jedna wielka sciema... dziwne bo ja nie potrafie zrozumiec co to gowno moze pomoc niby jak ma zmodyfikowac paliwo i dodac mu oktanow przypuscmy jak tankujemy syf to nic na to nie poradzimy jednynie to chyba mozna go oczyscic ale po to jest chyba filtr paliwowy... jesli ktos wie to niech mi wytlumaczy na jakiej zasadzie to dziala bo nie czaje ja jestem sceptycznie nastawiony do takich bajerkow i do calego allegro bo jak dla mnie to banada zlodzieji i naciagaczy wiadomo sa i uczciwi sprzedawcy ale i znajda sie szuje
właśnie napisałem tego posta w nadziei że ktoś mi wytłumaczy jak to działa i w jaki sposób ma to niby podnieść moc....
[ Dodano: 2007-12-30, 21:06 ]
może Kamil napisz co mówili o tym... ja nie mam niestety TVN Turbo więc raczej tego nie zobacze... jeśli czegoś się dowiedziałeś to napisz prosze...
a jak dzialaja magnetyzery??? ja slyszlaem ze cos takiego jest ale czy dziala i jak dziala to nie wiem... nie wierze w allegro i super wynalazki jakie mozna tam kupic bo to i tak kupa gowna!
no tak tylko ze super technologia allegro nadaje sie do kibla i ja wiem o tym od dawna ze to jest jedna wielka kupa gowna kazda nowosc zwlaszcza w branzy motoryzacyjnej neguje allegro i bede robil to zawsze bo oszusci nidgy nie znikna...
opolanin mial racje co do tego gowienka... mozna to kupic roniez normalnie w internecie na stronach sklepow tuningowych... a to informacje ktore skopiowlaem z jedej z tych stron: Głównym wyróżnikiem, (choć nie jedynym) rozwiązań tej serii jest natężenie pola magnetycznego DZIAŁAJĄCE NA PALIWO (nie często podawane teoretyczne parametry zastosowanych magnesów, które nijak mają się do wartości pola działającego na paliwo). W Df-ach wartość ta jest nawet kilkadziesiąt razy większa niż w rozwiązaniach I generacji, czyli nakładkowych). Nie należy tego parametru lekceważyć - ma podstawowe znacznie dla skutecznego działania.
heh, skoro to takie cudo, spalanie mniej, mocy więcej, to czemu nie montują tego fabrycznie
to jest tak samo jak pamietna "turbinka kowalskiego" do malucha czy fiata125p...rzecz super a nie mogla wejsc w fabryczne bo to by byla katastrofa producenta samochodow
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
turbinka kowalskiego miala inne zadanie a magnetyzery i inne tego typu wynalazki sa by uszlachetniac paliwo w cudzyslowiu a turbinka to taki maly wiatraczek prosto mowiac