Mój AFN też po sterydach niedługo chamownia pokaze wyniki. Licze na jakies 180km;].Turbo od audi a3 130km chip wałki i wtryski
to nie sprawiedliwe - tu mowa jest o 1Z-cie a ty tu wyjeżdzasz z AFNem to jeszcze pompę wtryskową od SDI załóż to moze nawet do 200 dociągniesz...
Buła chyba chodziło ci ze Wałek zmieniłeś a nie wałki pozdro...
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1384 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-06-27, 15:17
bula napisał/a:
No malutka pomyłka wałek.... w planach jeszcze intercooler w zderzak taki duzy , chłodnica paliwa . A co wspomiałes z pompa od SDI lepsza jest ;>
wysoko mierzysz ... po hamowni pokaż od razu pomiar i bez sciemniania - jeśli dociągniesz do 150 HP na tych gratach które opisałes będzie to sukces (moim skromnym zdaniem)
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
No malutka pomyłka wałek.... w planach jeszcze intercooler w zderzak taki duzy , chłodnica paliwa . A co wspomiałes z pompa od SDI lepsza jest ;>
wysoko mierzysz ... po hamowni pokaż od razu pomiar i bez sciemniania - jeśli dociągniesz do 150 HP na tych gratach które opisałes będzie to sukces (moim skromnym zdaniem)
Dlaczego Tak sadzisz ? w seri miałem 110. Trurbo od 130+ program daje 160.A gdzie jeszcze wałek i wtryski ? A i nie wspomne ze silnik drugi mam Swap z passata przebieg niecałe 110tys. Pozdrawiam
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1384 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-06-29, 00:05
bula napisał/a:
Dlaczego Tak sadzisz ? w seri miałem 110. Trurbo od 130+ program daje 160.A gdzie jeszcze wałek i wtryski ? A i nie wspomne ze silnik drugi mam Swap z passata przebieg niecałe 110tys. Pozdrawiam
jestem realistą - masz udokumentowane to wykres z hamownij - sam program z turbulum i 160 HP
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4