Silnik: 1.9tdi 1z Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 309 Skąd: somewhere
Wysłany: 2009-08-14, 11:13 1.9 tdi 1Z więcej mocy
jestem z woj lubelskiego i chciałbym podnieśc troszkę moc w moim 1Z jaki to koszt?? o ile zwiększy mi się moc?? gdzie jak to można dobrze i w miare tanio zrobić??
1500zł, najlepiej szukaj u rogala w wawie... a jak nie to jakieś v-techy czy inne.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2009-08-14, 15:30
Dolacz sie do jakiejs grupy osob, ktore chca sie chipowac w konkretnej firmie. Co jakis czas powstaje kilka takich, wiec mozesz wybrac firme. Cena ~1000zl
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Bradley, racja całkiem zapomniałem o grupowym chip-tuningu
1500zł, najlepiej szukaj u rogala w wawie... a jak nie to jakieś v-techy czy inne.
v-tech za dobre opini nie ma akurat
Rogal w Warszawie na mineralnej(dobra cena i naperwno będziesz zadowolony) i droższy Diagrtronik w Jankach(zaraz niedaleko rogala mają siedzibe ale są drodzy) i masters tuning
to wiem, ale do naszych silników nie ma problemu bo ładują gotowce, trzeba tylko dobrze sprawdzić silnik przed.