Silnik: 1.9D 64KM (1Y)
Wiek: 23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 38 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 2008-10-20, 21:29
Nie wiem czy oświetlenie tablicy jest dobrym miejscem na eksperymentowanie z kolorami. Mogę się mylić - ale przy zmianie oświetlenia tablicy na powiedzmy kolor niebieski czy inny - miśki mogą wyrazić swoją dezaprobatę
_________________ Life's simple.
Make your choice - and don't look back.
ENZO_89, powiem tylko tak kolory NIEBIESKI i CZERWONY są zarezerwowane dla pojazdów uprzywilejowanych i rządowych więc zmiana na takie kolory jest karalna mandatem a co do innych kolorów to polecam KODEKS DROGOWY w którym znajdziemy odpowiednią adnotację co to koloru podświetlania tablicy rejestracyjnej z tyłu (światło barwy białej) ja mam białe LEDy i jest OK już miałem 2 kontrole i nic sie nie rzucali
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5187 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2008-10-21, 09:09
a ja panowei nie mam wogóle podswietlenia rejestracji bo w miejscach gdzie sa lampki mam zaj.... dziury po rdzy i wszystkie lampki powypadały sa tylko klosze ze niby co w nich jest w razie jakiejs kontroli