On byłby fajny jakby miał mniejsze wloty boczne - chyba że zamontujesz czarną siatkę z grubym oczkiem i założysz na to listwy to może będzie to fajnie wyglądać. Oczywiście auto czarne lepiej by było albo w ciemnym kolorze.
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-27, 20:31
mlodye39, prosze cieeee!!! ten zderzak nie nadaje sie do Golfa...ja jeszcze nigdy nie widzialem nigdzie tego hmmm naawet brakuje mi słów!!!!!
No jak juz to bym myslal o czarnej siatce i mam taki sam kolor goferka jak na zdjeciu. Ale zobaczcie on jest na niemieckich blahach moze to nowa wizja german style
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-27, 21:17
Ale zobaczcie on jest na niemieckich blahach moze to nowa wizja german style [/quote]
Nie wydaje mi sie żeby to była nowa wizja german style haha to taki ala wiejski tuning !
ps. twój Golf rób co ci sie podoba i nie patrz na krytykie i smiechy innych na ulicy!!
Silnik: 1.4 Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 137 Skąd: Kalety/Śląsk
Wysłany: 2008-08-28, 11:07
ale za to fura z takim zderzakiem przyciąga spojrzenia......................................................................................................................................a potem wywołuje śmiech