Wiec, sprayem (jak i folia) mozesz trzaskac bezposrednio na te blendy, ja mam zrobiona zaslepke srodkowa (mam halogeny) folia (dwie warstwy czarnej folii Oracal) i wyglada dobrze, nie wyglada jak naklejka, ale jak przyciemniona blenda.
Wiecej nic nie ma tutaj filozofii...
Musisz wyczyscic dobrze blende odtluscic i wtedy dzialac...
Ale spray musi byc do lamp oczywiscie
EDIT!!
Masz tu foto tej mojej zaslepki oklejonej folia
Ja również mam przyciemnione blendy folią i jestem zadowolony. Poszła jedna warstwa folii i jest git. Pomarańczowe kierunki też sobie przyciemniałem tą folią i wyszło elegancko. Kierunek świeci jak ori, a z folią póki co nic się nie dzieje (folia ORACAL). Zamieszczam poglądowe foto.
BartheZz_3, Dopiero zaczynam zabawę z tym golfikiem więc się proszę nie śmiać A jak by ktoś miał zderzaki w kolorze to jestem chętny
Ja sie nie smieje, tylko doradzam
Czarne zderzaki jak zostawisz tez bedzie ok, ewentualnie skoro naprawde chcesz to szukaj w polkolor (gorna czesc zderzaka w strukturze, bedzie pasowac do listew bocznych - tak samo z tylu)