łaksiak ale ocen nasze zdanie jadac w nocy teraz spadl sneig wiec wyraznie zobaczysz ze plama swiatla jest biala a obrysy plamy maja niebeiskawy odcien super
Muszę przyznać że te żaroweczki philipsa dają rady dużo lepiej oświetlaja nieoświetlona drogę, czuję że gofer przejzał teraz na oczy hehe polecam
przed
po
Silnik: 1.6 75KM ABU Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 436 Skąd: no czesc
Wysłany: 2009-01-03, 22:54
Mam u siebie Blue Vision na H4 i swieca fajnie ale NIE daja niebieskiego swiatla tylko biale, takie jakie chcialem. W komplecie postojowki "niebieskie", ktore tez swieca na bialo. Jedyna, lekka poswiata niebieskiego w moim wypadku wystepuje jak podejdzie sie do klosza i popatrzy na niego z gory, to mozna dostrzec niebieski refleks ale procz tego to tylko i widocznie, ladny, bialy kolor.
Testowane na standardowym reflektorze. Moze Wasze reflektory, na H1, inaczej rozpraszaja wiazke, ale w mojej nie ma ani na scianie, ani na garazu, ani na znaku, ani na niczym innym niebieskich motywow.
Oczywiście, że nie dają niebieskiego światła - bańka żarówki jest jasno-niebieska - w większości tandet bańka ma ciemniejszy odcień niebieskiego co jest powodem tego, że takie żarówki mają krótszą żywotność, gdyż zbytnio się przegrzewają - nie mówiąc już o jakości wykonania żarnika i reszty podzespołów. Gdy zobaczyłem te żarówki pierwszy raz, pomyślałem, że będą na pewno dobre - pomimo tego, iż komentarze odnośnie takich właśnie niebieskich żaróweczek są niepochlebne dla nich samych, to jednak w przypadku Philipsa nie może się to tyczyć. Cena, którą płacimy za nie warta jest tego - mamy jakość i co najważniejsze pewność, że dobrze wydaliśmy kasę i że na pewno będziemy zadowoleni z nich. Sam jestem i ci co mają te żarówki również myślę są.