logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: łaksiak
2008-12-15, 16:55
zarowki (blue) H1 kto posiada takie?
Autor Wiadomość
łaksiak 
..o losie jaki tu chaos

Silnik: AJM 115 ps
Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2009-01-02, 18:56   

strzeliniasty no to git ze dlugo u Cie podziałaly :ok: dziś do mnie dotarly h1 jutro montaz, ziobacze jaki chwalicie efekt ;-)

strzeliniasty 
Grupa Dolnośląska

Silnik: 2.0 8V (AGG) 115KM
Wysłany: 2009-01-02, 23:20   

łaksiak ale ocen nasze zdanie jadac w nocy :D teraz spadl sneig wiec wyraznie zobaczysz ze plama swiatla jest biala a obrysy plamy maja niebeiskawy odcien super

Adi
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-03, 13:31   

U mnie to tak zapodaja żarowki.

łaksiak 
..o losie jaki tu chaos

Silnik: AJM 115 ps
Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2009-01-03, 21:06   

Muszę przyznać że te żaroweczki philipsa dają rady :-) dużo lepiej oświetlaja nieoświetlona drogę, czuję że gofer przejzał teraz na oczy hehe :-D polecam
przed

po

Jacol 

Silnik: 1.6 75KM ABU
Wysłany: 2009-01-03, 22:54   

Mam u siebie Blue Vision na H4 i swieca fajnie ale NIE daja niebieskiego swiatla tylko biale, takie jakie chcialem. W komplecie postojowki "niebieskie", ktore tez swieca na bialo. Jedyna, lekka poswiata niebieskiego w moim wypadku wystepuje jak podejdzie sie do klosza i popatrzy na niego z gory, to mozna dostrzec niebieski refleks ale procz tego to tylko i widocznie, ladny, bialy kolor.

Testowane na standardowym reflektorze. Moze Wasze reflektory, na H1, inaczej rozpraszaja wiazke, ale w mojej nie ma ani na scianie, ani na garazu, ani na znaku, ani na niczym innym niebieskich motywow.

kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl

Stealth 

Silnik: 1.8 GT ABS
Wysłany: 2009-01-04, 01:30   

Oczywiście, że nie dają niebieskiego światła - bańka żarówki jest jasno-niebieska - w większości tandet bańka ma ciemniejszy odcień niebieskiego co jest powodem tego, że takie żarówki mają krótszą żywotność, gdyż zbytnio się przegrzewają - nie mówiąc już o jakości wykonania żarnika i reszty podzespołów. Gdy zobaczyłem te żarówki pierwszy raz, pomyślałem, że będą na pewno dobre - pomimo tego, iż komentarze odnośnie takich właśnie niebieskich żaróweczek są niepochlebne dla nich samych, to jednak w przypadku Philipsa nie może się to tyczyć. Cena, którą płacimy za nie warta jest tego - mamy jakość i co najważniejsze pewność, że dobrze wydaliśmy kasę i że na pewno będziemy zadowoleni z nich. Sam jestem :super: i ci co mają te żarówki również myślę są.

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu