witam
zamierzam zrobic w moim golfie yellow front dlatego prosze o pomoc tych którzy już mają to za sobą jaka folie wybrać i jak postepować podczas saego zabiegu nakladania foli na lampy... z gory wielikie dzięki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
yellow front
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
-

zombek - Czytacz
Ale od nowego roku ma wejść zakaz używania żółtych świateł. Więc tu pytanie... Czy warto??
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
do Stycznia mozna posmigac sobie smiało nic pieski nie zrobią - a bedziemy martwic sie od stycznia.... nie sadze ze zaraz beda łapac i dowody zabierac....
kupujemy folie z tego linku http://www.allegro.pl/item760042897_fol ... obacz.html
Jeśli na same przednie lampy to dwa arkusze foli... 25cm/50cm lub jeden 25cm/1m
Odkrecamy lampeczki zabieramy je do domu
Przecieramy rozpuszczalnikiem itp...
przyklejamy na poczadek lampy folie i pomału przyklejamy od poczatku do konca wcieramy szmatką aby usunąć powietrze
Na samym koncu jedziemy z suszarką 5 - 10 min..
Na koniec ladnie równo obcinamy resztki foli
Mogą pojawic sie małe bombleki to najlepszym sposobem jest wziąść igłe i przebic bombelek i odrazu pod suszare ......
Sama operacja jest bardzo latwa tylko trzeba uwazac na to zeby rowno miernie wcierac zeby jak najmniej bylo bombelków....
Można rownież odrazu jechac suszarka i oklejac klosz... zamiast wcierania szmatką...
pozdro
kupujemy folie z tego linku http://www.allegro.pl/item760042897_fol ... obacz.html
Jeśli na same przednie lampy to dwa arkusze foli... 25cm/50cm lub jeden 25cm/1m
Odkrecamy lampeczki zabieramy je do domu
Przecieramy rozpuszczalnikiem itp...
przyklejamy na poczadek lampy folie i pomału przyklejamy od poczatku do konca wcieramy szmatką aby usunąć powietrze
Na samym koncu jedziemy z suszarką 5 - 10 min..
Na koniec ladnie równo obcinamy resztki foli
Mogą pojawic sie małe bombleki to najlepszym sposobem jest wziąść igłe i przebic bombelek i odrazu pod suszare ......
Sama operacja jest bardzo latwa tylko trzeba uwazac na to zeby rowno miernie wcierac zeby jak najmniej bylo bombelków....
Można rownież odrazu jechac suszarka i oklejac klosz... zamiast wcierania szmatką...
pozdro
-

Legionista - Members
jeśli masz folię na lampach to zabiorą... tylko oryginalne żółte lampy mogą byćLegionista napisał(a):do Stycznia mozna posmigac sobie smiało nic pieski nie zrobią
-

noname_conek - Gaduła