Silnik: 1.6 kat / 1.8 GL Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 138 Skąd: Gołańcz
Wysłany: 2008-04-25, 19:18
wielkie dzieki za zegarki. te drugie bardziej mi odpowiadaja, szkoda ze zamiast obrotki mam ten duzy zegar, jak jeszcze cos znajdziesz bylbym wdzieczny pozdro
te pierwsze mam tylko w takim te drugie sa jedynie wieksze... ale polecam wam chlopaki www.google.pl i wpisac w wyszukiwarce tarcze golf/tarcze zegarow golf, no i przegladac strony....
Silnik: 1.6 kat / 1.8 GL Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 138 Skąd: Gołańcz
Wysłany: 2008-04-27, 07:15
wyszly super,tylko trzeba poczekac az dobrze wyschnie tusz bo przy zakladaniu mozna rozmazac.wydrukowalem te z predkosciomierzem do 220 bo taki mam a zegar musze gdzies poszukac bo nie mam obrotomierza. a tak wyglada, troszke go ozdobilem hehe
to ja sobie też wyślę parę projektów wykonanych przeze mnie
te pierwsze zegary które umieścił piotr0488 również kiedyś projektowałem... ale teraz na to nie mam czasu... pliki do pobrania:
na niektórych jest mój podpis, ale jak komuś się spodobają to nawet w paincie sobie go usunie
aha nie zezwalam na sprzedaż moich wzorów bez mojej zgody