witam
wlasnie wrocilem z tyrki, zaparkowalem furke wysiadlemi wzialem sie za odsniezenie samochodu z nalotu powstalego podczas jazdy i odsniezajac przednia czesc w lampie od strony kierowcy zauwazylem pare, lampy mam hella a`la golf IV. mam teraz pytanie w wziazku z tym. jak beda mrozy to zapewne ta para na kloszu wewnatrz przymarznie i czy to bedzie mialo jakis wplyw na lampe?? chodzi mi czy odblysniki moga pozolknac czy cos innego gorszego moze sie stac??
i druga moja prosba jak ktos taka lampe rozbieral niech mi napisze lub wysle meilem strzeliniasty@tlen.pl instrukcje jak ja rozebrac w celu uszczelnienia. z gory dziekuje za pomoc
mam teraz pytanie w wziazku z tym. jak beda mrozy to zapewne ta para na kloszu wewnatrz przymarznie i czy to bedzie mialo jakis wplyw na lampe?? chodzi mi czy odblysniki moga pozolknac czy cos innego gorszego moze sie stac??
raczej nic lekka para nic nie narobi ale nalezy to wysuszyć i uszczelnić
strzeliniasty napisał/a:
i druga moja prosba jak ktos taka lampe rozbieral niech mi napisze lub wysle meilem strzeliniasty@tlen.pl instrukcje jak ja rozebrac w celu uszczelnienia. z gory dziekuje za pomoc