Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2729 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-08-16, 08:07 Stalówki 13" na zimę
Witajcie!
Jak widac latem śmigam na 15"alu, natomiast na zimę mam 13 stalówki. Chciałem je pomalować na jakiś inny niecodzienny kolor niż obecnie jest srebrny/szary. Myślałem nad białym lub ... pomarańczowym.
Ciężko dopasować jakis oryginalny kolor do czerwonego autka.
Oprócz golfa mam tez polówkę 86c2f w kolorze granatowym (jako auto rezerwowe), która cały rok jeździ na stalówkach. Też myślałem o zmianie koloru felg - w tym przypadku myślałem właśnie o kolorze pomarańczowym.
Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 385 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2010-08-16, 08:18
prezesik25 napisał/a:
Jak widac latem śmigam na 15"alu, natomiast na zimę mam 13 stalówki. Chciałem je pomalować na jakiś inny niecodzienny kolor niż obecnie jest srebrny/szary. Myślałem nad białym lub ... pomarańczowym.
Ciężko dopasować jakis oryginalny kolor do czerwonego autka.
wszyscy teraz rzucają się na takie jaskrawe kolory... Dla mnie to jest lekka wioska... Rdza na nadkolach ale różowe felgi 13" są
prezesik25, do czerwonego ciężko dobrać coś dobrego, na pewno nie pomarańcz, zieleń ani róż bo to by był cyrk na kółkach... Nie lepiej porządnie odnowić zimówki i pomalować na normalny srebrny albo czarny?
Taki oczojeby oryginalnie wyglądają ale to musi być przynajmniej felga 15" i auto w stylu german lub cult...
tylko białe, do czerwonego jest trudniej dobrać niż np. do białego, szarego czy czarnego. Wal na biało i rąbnij czerwony rant co najwyżej . Bo inaczej tak małe koła Ci znikną jeszcze bardziej w aucie.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”