te szybki sa fajne tylko jak rozbijesz ktoras z nich to lipa wszystkie jednakowe a jedna biala raczej dostanie takiej szyby orginalnej mija sie z celem foli niedopasujerz tez poprostu bedzie musialo tak zostac
ja wymienialem przednia szybe bo mialem rozwalona i gosciu sprowadzal z niemiec ale czy to prawda to nie wiem i nie widze roznicy dopasowal mi idealnie
te szybki sa fajne tylko jak rozbijesz ktoras z nich to lipa wszystkie jednakowe a jedna biala raczej dostanie takiej szyby orginalnej mija sie z celem foli niedopasujerz tez poprostu bedzie musialo tak zostac
a jaki sie rozbija szybki?? hehe...nie ma abta zebys rozbil szybe..no chyba ze zlodziej...
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
mylisz sie mnie wyprzedzalo autko i spod jego kola jak kamyczek walnal to mialem pekniecie, jezdzilem z tym dopuki policja sie do mnie nie doczepila ale cale szczescie puscili mnie
przednia i poszlo pekniecie na ok 10 cm i podczas kontroli rutynowej drogowka opolska stwierdzila ze stwarzam zagrozenie bo szyba nadaje sie do wymiany, wies przyznam sie spenialem i jak mnie puscili to nawet nie jezdzilem juz autem, chcieli mi dowod zabrac
ahhaaa ja myslalem ze boczna....bo mi z wczesniejsza wypowiedza chodzilo o atermiczne boczne...no mi kamyczek uszkodzil tak ze przebil sie na wylot i byla dziura taka 2mm ale jakims dziadostwem mi to zrobili i narazie ok:) a najgorsze jest to ze ta dziurka jest prosto na wys oczu
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER