BialyUst, z dizelka nie bedzie takiego basiku jak z benzyniaka dobrze bys zrobil polerujac koncówki ori wydechy na lusterko to dopiero bedzie efekt lub kupic same koncowki z kwasówki tez zakrzywione do dolu dyskretne ale efektowne
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
hej ja w swoim miałem orginalny ostatni tłumnik z 2wu rurką od dizelka odciąłem rurki oby 2wie dziurr połączyłem w całosc (1dną wieksza dziure) w srodek wspawałem koncówke wuema podwujną wywaliłem kata a efekt jest taki na postoju słuchac delikatny szum jak sie dogazuje szymi więcej ale jak jade i mu ostro wdepne to jest taki ssssyk i szum ze wiara ogląda sie z ponad 30metrów
kumple jak pierwszy raz koło nich przeleciałem po tym zabiegu to mysleli ze motor wymieniłem na owiele wiekszy a tu zdiwko 1.9tdi
WERONX
no niema sprawy ZAPRASZAM naprawde niezly efekcik wyszedł sam byłem w szoku jak dałem kumplowi goferka zeby koło mnie smigną
juz od ok 1500obrotów zaczyna syczec im większe obroty tym głosniej syczy i szumi
hej a kto teraz spełnia tą norme jeżdząc ponad 10 letnim autem ?????????????????????????????????????????????
tomek 85
a masz strumienice????jak tak to wstaw tylko ostatni tłumnik basowy kupisz go w każdym motoryzacyjnym tylko musisz zaznaczyc sprzedawcy zeby był to tłumnik basowy
nie wywalaj srodkowego tłumika i nie rób przelotówki bo wtedy przy strumienicy i ostatnim basowym tłumiku będziesz miał taki chałasi ryk w samochodzie ze ci się odechce tego basu