Silnik: AAZ
Wysłany: 2010-07-14, 16:28 Spaw
pany mam takie pytanie czy jak zaspawam tylnia wycieraczke i kierunki w przednich nadkolach to policja moze sie do tego doczepic i czy po takim zabiegu autko przejdzie przeglad.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-07-14, 16:31
co do wycieraczki to raczej nie powinni sie czepiac ale do kierunkow moga i zalezy na jakich trafisz.Powiem ci ze nawet sam sie nad tym zastanawiałem czy u siebie tak nie zrobic z tymi kierunkami
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 233 Skąd: FNW Nowa Sól
Wysłany: 2010-07-14, 16:43
Mogą się doczepić bo te w zderzaku zą widoczne tylko od przodu patrząc na wprost, a z boku lub po skosie już ich nie widać i wtedy są widoczne te w błotnikach, więc jak się trafi na upierdliwca no to lipa
DJ Voodek, ja mam kierunki w błotniku ale nie ma żarówek he i jeżdżę tak od ponad dwóch lat i sie nie przyczepili (ani psy ani na przeglądzie )... widziałem kilka mk3 z brakiem bocznych kierunków, i myślę że nie będzie problemu z psami
Silnik: 1.4 kat AEX Pomógł: 9 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 268 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2010-07-23, 13:08
jeżeli nie masz haka i nie zamierzasz go zakładać to boczne kierunki nie są Tobie potrzebne tak jest w przepisach ruchu drogowego a jeśli masz hak to masz troche więcej roboty bo najpierw musisz go usunąć potem jechac na stacje diagnostyczna po papirusa i do wydziału komunikacji aby wymazac hak z dowodu rejestracyjnego... po tym wszystkim mozesz spawac kierunki ale to chyba wiecej roboty niz to warte..