grzesiek1945, napisz do niego niech wyślę Ci fotkę sierpów z drugiej strony z oznaczeniami, wtedy będziesz pewny czy to oryginał
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 145 Skąd: RRS
Wysłany: 2010-05-03, 12:44
Teraz pytanie czy będą pasować sierpy do mojego srebrnego golfa?? Nie mam GTI, zderzaki tył i przód mam całe czarne, nie bardzo będzie to pasować co nie??
Teraz pytanie czy będą pasować sierpy do mojego srebrnego golfa?? Nie mam GTI, zderzaki tył i przód mam całe czarne, nie bardzo będzie to pasować co nie??
jak masz zderzaki w czarnym kolorze to bedzie ladnie gorzej jakbys mial cale zderzaki w kolorze lakieru wtedy do niczego by nie pasowało a tak bedzie dobrze x)
Jeszcze bedzie ci brakowało progów plastikowych czarnych i bedzie juz wogole ladnie
Na progu mam baranka jest sens szukać też progów plastikowych??
szczerze to ja bym nic nie zakładał bo te plastiki(sierpy) to zlo dla blachy jak zle zalozysz (w sensie nie uszczelnisz aby nie dostawała sie woda) to za pol roku bedzie tam kiszonka
Tak wygladaja blotniki po zdjeciu sierpów (foto z netu)
Ja mialem tez progi plastikowe ale je wywaliłem i ladnie pomalowałem barankiem.
Ale to Twoj golfik wiec zrobisz jak uwazasz... jakbym mial sierpy to tez szukałbym progów wtedy bedzie ladnie sie komponowało razem
Popatrz sobie na allegro na srebne golfy z sierpami + progami
grzesiek1945, że woda tam się dostaje to nic ale wszelkie dziadostwo, które potem trzyma wilgoć i stą ta rdza, napiszę tak jeśli wszystko masz zdrowe to nie zakładaj tego a natomiast jeśli masz już spore oznaki korozji to usuń ją, zamaluj i dopiero na to sierpy w innym wypadku nie ma sensu, no chyba że masz kasę na zbyciu
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Legionista, ja napiszę tak, jakbym nie miał u siebie tego od początku to bym nie zakładał tego a teraz nawet zdjąć nie mogę tego bo ruda jest
Na progu mam baranka jest sens szukać też progów plastikowych??
szczerze to ja bym nic nie zakładał bo te plastiki(sierpy) to zlo dla blachy jak zle zalozysz (w sensie nie uszczelnisz aby nie dostawała sie woda) to za pol roku bedzie tam kiszonka
Tak wygladaja blotniki po zdjeciu sierpów (foto z netu)