grzesiek1945, przecież pisałem a to na fotce to jeszcze nic
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
grzesiek1945, oj tak, dlatego zrezygnuj z tego pomysłu, może i fajnie to wygląda ale nic poza tym
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 145 Skąd: RRS
Wysłany: 2010-05-03, 15:34
A możecie mi polecić jakieś hokeje szerokie z allegro?? Miałem mi dać kolega oryginalny ze swojego GTI ale pojechał do Francji i nie chce mi się czekać na niego aż przyjedzie.
robert19kor, masz to u siebie?? Sprawdzałeś osobiście?? Miałeś to w ręce??
Lepszej podroby nie znajdziesz niz Retov, nie jest to oryginal, ktory mi przy predkosci 80 km/h po obroceniu sie i zaliczeniu rowa (polna droga) zgial sie w pol. Juz myslalem, ze po nim, wyciagnalem go spod kol i sie odksztalcil spowrotem.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
grzesiek1945, szerokie hokeje dobrej jakości MAPET sprzedaje. Tu masz link http://www.mapet-tuning.c...roducts_id=2531
na forum vwgolf.pl jest temat o tych hokejach i jest troszke niższa cena
grzesiek1945, te od mapeta polecam i gościu jest uczciwy