wie tylko tyle ze xenony musza miec spryskiwacze na lampy i to jest obowiazkowe jesli maja to nie moga sie nawet doczepic nawet jak nie sa w orginale zakładane tylko chyba trzeba sobie te spryskiwacze załozyc. miał ktos z was taki problem z policja ze sie czepneli o xenony???????
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-10-05, 10:18
Ksenon można mieć jeśli posiadasz soczewkę, a spryskiwacze w starych autach nie potrzebne tylko wyłącznie w nowych, konieczne będzie samo poziomowanie, ja mam w golfie Ksenony i samo poziomowanie, a przegląd przeszedł naturalnie policja czepia tylko tego właśnie. Można kupić dedykowane do golfa kosztuje 200 Euro.
[ Dodano: 2008-10-05, 11:18 ]
Samo poziomowanie helli do golfa znajdziecie na Ebay po wpisaniu ALWR.
[ Dodano: 2008-10-05, 11:20 ]
Spryskiwacze nie zawsze muszą być jesli jest soczewka i musi byc samo poziomowanie. a jesli nie macie soczewek tylko clary to spryskiwacze i poziomowanie. Bo soczewka dobrze oddaje światło i nie oślepia. to chyba logiczne
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-10-05, 11:25
gowno wartypatent ktory w polsce i tak nie dziala na tych dziurach ale polega on na tym ze obniza lub podwyzsza wysokosc swiatel do danych warunkach czyli np jedzie sie pod gore on obniza swiatla ktos siadzie z tylu obniza swiatla itp a na polskich dziurach dziala odwortnie zamiast pomagac oslepia bo dostaje taki strzal na czujniki ze zmienia swiatlami gora dol co nie jest najlepszym rozwiazaniem
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF