Wysłany: 2008-08-27, 22:36 Przyciemnianie szybek potrzebna szybka pomoc
Witam kolegow, po raz kolejny potrzebna rada w weekend robie w Golfie ciemne szybki ale nie moge sie zdecydowac na odcien na tyl do mojego czarnucha, napewno beda czarne wiec przod musze miec naj jasniejsza folia ale nie wiem jak na tyl czy walnac calkiem czarna czy jakajas jasniejsza...
Takie mam do wyboru odcienie:
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-08-28, 09:33
Baster napisał/a:
Witam kolegow, po raz kolejny potrzebna rada w weekend robie w Golfie ciemne szybki ale nie moge sie zdecydowac na odcien na tyl do mojego czarnucha, napewno beda czarne wiec przod musze miec naj jasniejsza folia ale nie wiem jak na tyl czy walnac calkiem czarna czy jakajas jasniejsza...
Takie mam do wyboru odcienie:
Polecam wszystkie równe w 40 % i nie jest źle,
Cytat:
http://moto.allegro.pl/it...m_4_kolory.html
Takeij folii nie kupuj, ona ci wyblaknie na słońcu i się podrapie, a w ogóle zrobi się mgła, kup porządną termokurczliwą 3m albo sun glass możesz je dostać w zakładzie gdzie przyciemniają szyby, a na allegro ciężko trafić. Sam wiem, bo sam oklejałem podróba i prawdziwą. pozdrawiam.
Ile postów o przyciemnianiu szyb folia z allegro tyle opinii że nie warto bo są "badziewne". Najlepiej oddać auto do zakładu, który sie tym zajmuje i zapłacić ok 450 zł - koszt wcale nie mały ... Wiec jeżeli już chcesz kupić tą folie to tak jak pisał Drpiorko, po 40 % wszystkie i będzie dobrze pzdr!
Silnik: 1.6 Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 28 Wrz 2007 Posty: 159 Skąd: europa
Wysłany: 2008-08-29, 13:04
TOM4S napisał/a:
Ile postów o przyciemnianiu szyb folia z allegro tyle opinii że nie warto bo są "badziewne". Najlepiej oddać auto do zakładu, który sie tym zajmuje i zapłacić ok 450 zł - koszt wcale nie mały ... Wiec jeżeli już chcesz kupić tą folie to tak jak pisał Drpiorko, po 40 % wszystkie i będzie dobrze pzdr!
ściema trzech szyb w moim mieście to wydatek 250zł
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-08-30, 08:15
Cytat:
Nie wiem dokładnie jak z atestem, być może oni robią na własną odpowiedzialność. Ale liczą jak za normalna szybę.
ja wiem kieydś sie pytałem. Jedni mówili, że przyciemnią całość, koszt jak za każdą szybę, ale na przednie nie dostaniesz atestu tylko na pozostałe, drudzy mówią, że nigdy nie przycie mną przednich i nie będą tego robić bo nie chcą miec kłopotów, a trzeci bez problemu przyciemniliby ale na moją odpowiedzialność i proponowali całe auto 40% (to juz ciemna folia) a w dokumencie napiszą 30%.