Witam jak w temacie planuje zakupić Projektory firmy TYC z allegro. Czy ktoś z was może montował te lampy u siebie chodzi mi o jakość wykonania czy są one w ogóle warte zachodu.
Silnik: 2.0 8v Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 63 Skąd: Radom-Wielogóra
Wysłany: 2012-02-04, 18:00
porównywaliśmy z chłopakami TYC i Hella i nie różnią się niczym oprócz znaczka firmowego na ramkach.... jakość i materiał identyczne, opinie typu ,,nie chce żadnych TYC-ów, tylko Helle'' śmieszą mnie bo za 100-200zł taniej masz nowe TYC-e zamiast 15-letnich Helli w których i tak coś jest zazwyczaj uszkodzone albo połamane.... ja kupywałem w sklepie internetowym u kolegi z forum który kiedyś się ogłaszał za 379zł bo na allegro troche zdzierają....
[ Dodano: 2012-02-04, 18:16 ]
znalazłem w paragonach adres strony:-) od tamtej pory sporo zdrożały ale i tak chyba jest najtaniej... tu masz link
http://www.4cars.pl/c/aut...ci/953809BE.php
Pozostaje mi tylko napisac to co koledzy wyżej. Mam Tyc-e i jak najbardziej polecam ich zakup. . Ładnie świecą i wyglądają a wykonanie też jest na dobrym poziomie.
Pozdro
Silnik: aaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 407 Skąd: płock
Wysłany: 2012-02-14, 13:33
no moze nie badzmy tacy chop do przodu ja polecam z racji iz sa po 1 nowe, maja plastiki nie skrachciale nie powygrzewane od chlodnic przez to nie pekaja, maja nowe soczewki i szkla wiec swieca dobrze... ale...
to tylko chinczyk widac to golym okiem niestety... ja gdy moze bede zmianial zderzaki w kolor wiem jedno... napewno ramki pojda w kolor lakieru bo te ala carbon czy jak to nazwac to hmm niby jest ok.. ale duzo lepiej wygladac bedzie w kolor nadwozia... albo wklejenie szkla na siwy klej ...jak by nie mogli czarnego uzyc duzo ladniej projektory by wygladaly... no ale za ta cene nie porownujmy do helli ktora kosztuje pewnie z 1400 zl