Witam... Mam jedno pytanie do użytkowników, a mianowicie czym się różnią ori helli projektory od tych podrobke z allegro? Wiadome mi jest że sposób wykonania i efekt świecenie ale jak jest z wyglądem zewnęcznym... różnią się bardzo od orginałów
To ja już nic nie rozumiem... jedni piszą że podrubki maja przezroczystą ramke... inni znowu piszą ze nie jest przezroczysta... w takim raze jak to jest z tymi projektorami czym one sie roznia procz loga.
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 537 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2009-11-05, 00:40
projectory tyc maja ciemna (dymiona) ramke malo przeswituje ale jak sie kto przypatrzy to zobaczy... swieca bardzo dobrze napewno lepiej od lamp sonara z allegro i napewno niz fabryczny bosch h4, oraz hella h1+h1 na Tycach jest logo TYC a na helli, hella. Niewiem jaka jest roznica w swieceniu miedzy TYC a Hella.
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
Wreszcie jakaś racjonalna odpowiedź dzieki wielkie... Czyli w gre wchodzą TYC lub hella nic innego... A czasem hella niemiała terz tych ramek przeswitujacych w niekturych projektach?
Moze troszke inna bajka ale kiedyś kupiłem halogeny mgielne do golfa i tak pech chciał że jeden był hella a jeden tyc. Na oko były identyczne założyłem stanołem pod ścianą zapaliłem i co sie okazało linia światło/cień w hella była idealna mozna by było nawet namalować kreske na ścianie a w tyc rozmyta ciężko go było nawet ustawić żeby świeciły w miare równo. kupiłem wtedy drugi hella i teraz jest dobrze.
ja na projektory TYC zlego slowa nie powiem a jak wygladaja to mozna oblukac u mnie w temacie bo moje auto ma projektory TYC mam je juz grubo ponad rok na aucie i nadal swieca idealnie, kiedys jak je kupowalem, auta z projektorami mozna bylo policzyc na palcach jednej reki, wszyscy mowili ze TYC to lipa, ja kupilem bo nie moglem dlugi czas dostac Helli i jesli mialbym kupic kolejny kpl to tez kupil bym nowe TYC a nie uzywke Hella