jak już to pierwsze, będziesz miał z nimi o wiele mniej problemów niż z sonarami
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
kubabydzi, tylko te co sa w pierwszym linku, bo te z drugiego to porażka jak dla mnie i moich znajomych
A najlepiej będzie jak cos znajdziesz w black a nie w chromie, masz czerwone auto to będzie wyglądało kozak, do tego kierunki i blendy czarne i masz front piekny
i hella black magic na tyle, a na dole dymione kieurnki i blendy oraz halogeny smoked
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 1369 Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-03, 16:09
gdyby te sonary nie były tak często spotykane to były by niezłe, no ale pomimo tego mi i tak się zawsze podobały Ale z tych dwóch opcji wybrałbym pierwszą, po pierwsze jakość wykonania a po drugie lepiej się prezentują jednak niż sonary... Tylko jeszcze decyzja clear czy black? Według mnie jedne i drugie dobrze wyglądają na czerwonym...
Co do kolegi, miałem ten sam problem, wiec pojechałem po projektory, bo jedyna soczewka bez ringów do golfa III ale jak to zobaczyłem to sie przeraziłem, regulacja praktycznie nie działa, a oryginalne silniczki nie pasują do lampy, to zdecydowałem się na inne rozwiązanie, mianowicie lampki HELLA ala mk4, dla mnie miodzio, świecą prześlicznie no i PLUG&PLAY żadnych przeróbek.
Silnik: 2e Pomógł: 18 razy Wiek: 20 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 1464 Skąd: GDA
Wysłany: 2010-05-14, 19:58
Tak jak mówi Legionista lampki pierwsze w wersji black będą idealnie u Ciebie na aucie leżały, ewentualnie jak to mówią "oblatane" projektory, ja osobiście kupiłem parę dni temu projektory i jestem mega zadowolony Auto ma się Tobie podobać a nie innym pamiętaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum