PiJey no własnie dałbym z miła checia ale jest wielki problemnawet mega indiglo jeszcze do mnie nie dotarły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jestem strasznie w..............ony !!!!!!!!kasa do niego dotarła bo dzwoniłem czekam do 21 dni po tym terminie podobno ma mi kase zwrócic zobaczymy jak bedzie???!!!???dałem zaliczke na konto i nie wiem kto zawinił poczta czy koles!!!!! a próbowałem tak razkręcic na sucho zyby wczesniej miec jakies pojecie co i jak no i wszystkie wkrety wykreciłem pod kratkami nawiewu po zaslepkami kolo radia pod swiatłami no i nie moge wysiagnac całej deski a nie chce nic uszkodzic no i odpusciłem.PIJEY TAKZE JAK NARAZIE WYBACZ NIE MOGE...
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
witam mam golfa 3 od niedawna i chciałem teraz zmienić podświetlenie zegarów na niebiesko wymieniłem same diody ale światło jest dość ciemne ledwo dochodzi do wskaźnika paliwa i temperatury co zrobić żeby wzmocnić światło czy wystarczy wyjąć zieloną folię całkowice
wystarczy zmienic sama folie na niebieska i zostawic zarowki taksamo mozna wymienic folie pod cyferblatami mi sie podoba moje czerwone problem jest tylko z ustawoeniem wskazowek zeby pokazywala dobra predkosc
siemka chłopaki, poczytajcie sobie mój temat na innym forum:
http://forum.vwgolf.pl/vi...ighlight=prawie
opisałem tam jak zrobić tarcze zegarów z podświetlaniem od tyłu,
a tutaj są fotki umieszczenia diod do podświetlania:
jak macie pytania to piszcie... aha koszt wykonania takich tarcz jest ok 50-60 zł z podświetleniem.
Witam
Chcialbym zaczerpnac kilku informacji odnosnie podswietlenia zegarow.
jestem posiadaczem golfa III z 97 mam biale zegary z zielonym podswietleniem co zupelnie nie kompunuje sie z wnetrzem samochodu
Jak zmienic kolo podswietlenia np na niebieski albo czerwony Czy jest taka mozliwosc ?
A nie lepiej wydac okolo 200 zl i zamontowac sobie tarcze indiglo??
takie tarcze masz za 60zł z podświetleniem !
a druga sprawa że światło nie blednie jak w przypadku płytek indiglo.
Dla mnie efekt tych tarcz z porownaniem z tarczami indiglo,, jest bardzo kiepski
Poprostu handlujesz tym i robisz sobie autoreklame,, ja wolalem dolozyc 140 zl i miec o wiele lepszy efekt,, a Twoje tarcze tez przegladalem na allegro
na allegro sa tarcze indiglo firma chyba nazywa sie moman albo jakos tak widzialem dzialanie tarcz sa swiatne zero bladnacego swiatla sterowanie moca modswietlenia widzialem te tarcze w golfie i paru innych autach u znajomych bardzo ladnie wygladaja jak w golfe 4 cena 200zl jeslis ie nie myle polecam
pogadamy za pół roku jak zacznie Ci płytka indiglo blaknąć i zmieniać odcienie.
a po drugie jak nie zagłębiłeś się w temat do końca to nie oceniaj powierzchniowo.
ciekawe czy za pomocą indiglo uzyskasz taki efekt :
a to czy tarcze będą ładnie świecić zależy od rozmieszczenia oświetlenia pod spodem.