hmm podobne do INDIGLO osobiscie uwazam ze fajny kolorek , ale czy "wskazniki" niepowinny byc np. czerowne zeby bylo wyraznie ?
Ja mam standardowe podswietlenie i nic narazie niezamierzam zmieniac bo generalnie wszystko w srodku mam na zielono zegary , deska , radio , galka podswietlona na zielono
PiJey88, mam mały ulamek wiem jak wyjac caly licznk wiem jak wymienic folie na inna ale jak dostac sie do tarcz o tym nie mam zielonego pojecia juz nie dlugo bede mial INDIGLO i chciałbym miec podswietlenie niebieskie to prócz tercz musialbym kupic tez inwerter jaesli tak to pod co go podpiac no i czy do tego brda potrzebne jakies niebieskie np.diody
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
do indiglo niezbędny będzie ten inwenter, musisz go mieć
zeby ładnie było widać wskazówki, pomaluj je na czerwono lub jakis inny kolor farba która znajdziesz na allegro u MOMANa, tego co sprzedaje jako jedyny INDIGLO. podswietl kilkoma diodami UV i efekt malinowy
spoko z pewnoscia bede walil jak w dym na GG lub na forum bo bede to robil pierwszy raz takze na 100 %napotkam na jakies wiez ulamki zycz mi wielkiego powodzenia w dzialaniu.......pzdr
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!