Panowie. Pomóżcie mi jakie neony pod podwozie wybrać... Kolor wybieram czerwony bo pasuje do czerwonego auta, ale problem w tym tkwi które są mocniejsze i lepsze, tzn które lepiej świecą LEDOWE czy GAZOWE?? pilne...
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-05-14, 21:42
pawel_ns napisał/a:
wedlug mnie troche no ale jak Ci sie podoba to ja nie moge nic powiedziec
]Dobrze, dobrze nie robcie OT... Tylko jakie polecacie bo ja miałem w lanosie ledy czerwony i tako jakoś słabo było, a amerykance maja gazowe i wydaja mi sie mocniejsze. Sam mam problem jakie wybrać i jakie będą lepsze...
Adi napisał/a:
wiekszośc montuje ledowe i som zadowoleni.
kupkuja całe zestawy z allegro
A tam allegro oszuści ... A poza tym boję się, że gazowe mogą mieć wyblakły kolor, a ledy mogą słabo świecić, bo to CZERWONY kolor.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2008-05-15, 16:37
Neony to wcale nie wieś jak to niektórzy myślą owszem w środku może i tak ale pomyślcie ile ludzi zna sie na tuningu większość mówi "wow" a o to chyba chodzi jadąc w nocy z podświetleniem wyróżniamy swoje autko z pośród szarych seryjnych aut co do podświetlenia ogólnie czerwony kolor ledów słabo świeci polecam inny kolor , w sumie jaki byś nie dał i tak gliny sie przyczepią
Silnik: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 50 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-15, 17:48
Mazz napisał/a:
tak gliny sie przyczepią
to raz
dwa neony pod podwoziem,to wcale nie jest wiocha..tak mowia Ci ktorzy sa zwolennikami seri albo tuningu niemieckiego...
na kazdych car show off masz mase fur w stylu japan style albo california..i 90% sa na neonach..
Skoro mowisz,ze miales ledy czerwone i nie byles zadowolony to co za problem..tym razem wez gazowe i zobaczysz czy warto bylo..
tylko zrob sobie je jakos na przycisk..ze jak bedziesz widzial miskow to wylaczasz i tyle
_________________ Moje życie to te krótkie chwile na trasie.Nic innego się nie liczy.Przez te 10 sekund albo i mniej...
jestem wolny...
Silnik: 1.6 kat / 1.8 GL Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 138 Skąd: Gołańcz
Wysłany: 2008-05-15, 19:19
no wlasnie to nasze prawo jest przeciwko wszystkiemu, ja jakbym sobie zalozyl to bym zrobil tak ze jakbym otworzyl drzwi to podswietlaloby fure.co o tym myslicie????
no wlasnie to nasze prawo jest przeciwko wszystkiemu,
No racja podobno tez nie mozna mieć szerszych kół (opon) niż nadkola czyli nie mogą za nie wystawać... poprostu musze to powiedzieć nasze prawo co do tuningo to ŻAL.pl
_________________ Golf 3 Najlepsze Autko Do Tuningu...
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-05-15, 21:16
Cytat:
no wlasnie to nasze prawo jest przeciwko wszystkiemu, ja jakbym sobie zalozyl to bym zrobil tak ze jakbym otworzyl drzwi to podswietlaloby fure.co o tym myslicie????
Super pomysł ja tak miałem w lanosie i wtedy widziałem w nocy czy nie ubrudzę swoich nowych bucików no i czy wyjście dla panienki jest z dala od kałuży
Mazz napisał/a:
co do podświetlenia ogólnie czerwony kolor ledów słabo świeci polecam inny kolor
A jaki będzie pasować do czerwonego z czarnymi zderzakami (zmiana zderzaków)??
dwa neony pod podwoziem,to wcale nie jest wiocha..tak mowia Ci ktorzy sa zwolennikami seri albo tuningu niemieckiego...
na kazdych car show off masz mase fur w stylu japan style albo california..i 90% sa na neonach..
MK3 chcesz na japan style zrobić? wg mnie neon pod podwoziem to wiocha