Zależy w jakiej kolorystyce to podświetlenie zrobisz.
Ale według mnie chyba fajnie to nie wygląda. Może masz jakieś foto, bo pewnie gdzieś to widziałeś skoro piszesz, że fajnie wygląda, to wstaw- zobaczymy.
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1395 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-11-01, 21:37
Mrygające światełka jak w "knight rider"- niustraszony do tego głos w srodku auta i bedzie bomba, nie no żartuje, nie kombinuj z podswietlanym grilem bo to nie bedzie fajnie wyglądało, jedynie sciagnie wzrok Niebieskich.
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Silnik: 1.8 Ben + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 116 Skąd: Mława/Toruń
Wysłany: 2011-11-01, 22:06
Zanim mojego goferka kupiłem jeździł nim kuzyn i zamontował sobie coś takiego jak mówi PIAGGiO i w Anglii jeździł bez problemu ale wjechał tylko do polski to stracił zaraz dowód i od tamtej pory wisiało z 5 lat na aucie niepodłączone ąz goferek trafił do mnie i go z tego oswobodziłem... Fakt było to niebieskie podświetlenie ale jakie by nie było... Jeśli nie jest to światło z reflektorów albo z lampek do jazdy dziennej to lepiej nie ryzykować bo każdy pewnie chociaż raz poznał albo słyszał o upierdliwości i wredności niektórych policjantów... Aczkolwiek jeśli podoba ci sie coś takiego to montuj tylko najpierw poczytaj w necie czy wogóle można mieć coś takiego założone...
_________________ Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
=>zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
nie wiem czy wogóle jest takie podświetlenie legalne niezależnie od koloru
Może sobie założyć ale kolor światła musi być biały i jeżeli już założy to musi to podświetlenie działać. Nie może być lampki na aucie która nie działa- nawet jak jest jakąś dokładaną.
Wczoraj wieczorem jak z cmentarza jechałem widziałem w golfie podświetlony grill ze znaczkiem (ten sam koleś miesiąc temu miał podświetlone tylko znaczek VW) i szczerze wygląda to jak AGROtuning...
polecam lepiej pocudować z przednimi lampami na mk4 lub projektory albo jakieś blendy i halogeny konkret niż cudować z grillem... zawsze to lepiej wydane pieniądze
Silnik: 1Z+ Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 280 Skąd: Siedliska Drugie
Wysłany: 2011-11-02, 13:50
krystek.l napisał/a:
polecam lepiej pocudować z przednimi lampami na mk4 lub projektory albo jakieś blendy i halogeny konkret niż cudować z grillem... zawsze to lepiej wydane pieniądze
To by było najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie.