logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
podswietlenie grila
Autor Wiadomość
papi90 

Silnik: 1.8
Wysłany: 2011-11-02, 14:56   

A moim zdaniem jeśli Ci sie podoba to montuj Tobie ma sie podobać a nie komuś dla jednych takie lampki to wiocha może i tak może i nie znajdą sie przeciwnicy ale znajdą sie też zwolennicy jak ze wszystkim np. większość ma projektory i leży na glebie dla mnie to żenada przereklamowane założe sie że z 100 pomodzonych golfów 80% będzie miała projektory i leżała jak pies przy nodze więc ja odpowiem Ci po częci na pytanie bo zadałeś czy można mieć więc jestem pewny że czerwonych ani niebieskich nie można jak z innymi kolorami to nie mam pojęcia.

Joker 

Silnik: 1.4 AEX
Wysłany: 2011-11-02, 15:18   

Tak montuj tobie ma się podobać tylko jak się najesz wstydu na ulicy :-/ to ci się odechce takich tjuningów... też kiedyś mi się podobały niebieski diody wszędzie i full chrom...
papi90, lepiej na glebie i z projektorami i fajną felgą bo to ma klasę i robi wrażenie, niż z paskiem led w grillu :wstyd: :wstyd: :wstyd:

papi90 

Wysłany: 2011-11-02, 15:51   

Joker ma klase jak dla kogo dla mnie gdzie wiem że wiekszość sie nie zgodzi gleba i projektor to oklepne juz strasznie i nie w moim guście co do paska led w grillu to napewno bym sobie nie zamontował skoro jemu sie podoba niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje może przemyśli to sobie zdejmie albo zostawi to nie jest na stałe chce usuwa nie chce zostawia

T@jny1990 

Silnik: 1.8 Ben + LPG
Wysłany: 2011-11-02, 16:02   

papi90 napisał/a:
odpowiem Ci po częci na pytanie bo zadałeś czy można mieć więc jestem pewny że czerwonych ani niebieskich nie można jak z innymi kolorami to nie mam pojęcia.

Joker napisał/a:
Tak montuj tobie ma się podobać tylko jak się najesz wstydu na ulicy to ci się odechce takich tjuningów... też kiedyś mi się podobały niebieski diody wszędzie i full chrom...

papi90 napisał/a:
co do paska led w grillu to napewno bym sobie nie zamontował skoro jemu sie podoba niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje może przemyśli to sobie zdejmie albo zostawi to nie jest na stałe chce usuwa nie chce zostawia

Myślę kolego, że więcej na Twoje pytanie nie trzeba odpowiadać, zdecydujesz sam.
Wybrałem dla Ciebie wypowiedzi które powinny Cie chyba najbardzieej interesować i zaważyć nad Twoją decyzją ;-) Napisz nam wszystkim jaka jest Twoja decyzja ;-)

=>zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia

Paweu_mk3 
aka Liwinglawida

Silnik: odpala..
Wysłany: 2011-11-02, 16:09   

papi90 napisał/a:
niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje

I właśnie tego 'wstydu' chcemy koledze oszczędzić...

papi90 napisał/a:
większość ma projektory i leży na glebie dla mnie to żenada przereklamowane założe sie że z 100 pomodzonych golfów 80% będzie miała projektory i leżała jak pies przy nodze

Granice dobrego smaku zostały juz jakiś czas temu wytyczone ... I raczej nie uda Ci sie ich zmienić...
Wiedz jeszcze jedno... te jak to ująłeś.. 80% będzie różnić się detalami które notabene w pewnym momencie staną się nader istotne...

Ale przecież się nie znam... Pozdro.

papi90 

Wysłany: 2011-11-02, 16:45   

Cytat:
Granice dobrego smaku zostały juz jakiś czas temu wytyczone ... I raczej nie uda Ci sie ich zmienić...

Ale ja nawet nie zamierzam to nie moja sprawa jak kto ma auto zrobione wyraziłem swoja opinie widując teraz golfa na glebie z projektorami nie robi to na mnie żadnego szału pomału jest to już jak tradycja (standard)

Joker 

Silnik: 1.4 AEX
Wysłany: 2011-11-02, 16:55   

Listwę led w grillu zrobił mój brat cioteczny :-( w Tico...
papi90, Z projektorami to się zgodze jednemu się podoba drugiemu nie ale odnośnie gleby to każdy samochód lepiej wygląda bliżej ziemi nie mówiąc juz o lepszym prowadzeniu na takim zawieszeniu , wchodzeniu w zakręty lepszym hamowaniu itd..każdy ci to powie.

papi90 

Wysłany: 2011-11-02, 17:16   

A mnie nie interesuje kto co powie mi gleba sie nie podoba mówimy tu o glebie nie delikatnym schowaniu koła dla mnie samochód na glebie to jeżdzi jak taczka no ale to moje zdanie każdy ma swoje jednemu sie podoba i oki ale nie każdemu musi tak jak mi :)

Paweu_mk3 
aka Liwinglawida

Silnik: odpala..
Wysłany: 2011-11-02, 17:59   

papi90 napisał/a:
to moje zdanie każdy ma swoje jednemu sie podoba i oki ale nie każdemu musi tak jak mi :)

I wszyscy są zadowoleni :padam:

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu