Hmmm... to idę pod podwozie, może jakieś prezenty znajdę za parę dni w dziale mój golf zamieszczę zdjęcia robione APARATEM w nocy to będzie lepiej widać
[ Dodano: 2008-12-23, 13:10 ] http://www.ace.vot.pl wszystko nabyłem tutaj, dobrze zrobione, wszystko pasowało idealnie, instrukcja, polecam
Polecam podswietlenia AChamerskiego Pan odemnie z miasta zakupilem u niego podswietlenie nawiewu i licznika trzeba dac komus zarobic a podswietlenie joystika el. lusterek i guzikcza do podgrzewania szybek sam robilem a jestem laikiem i 1 raz w zyciu to robilem zostalo mi jeszzce wlacznik swiatel ale to po swietach sprobouje cos pomodzic
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-12-26, 12:44
Majdul, O nie tylko nie on od niego to kicha i wykonanie stawaim na 5/10, nawet nie chce tego słyszec że go polecasz. Kup płytkę drukowaną diody zrób tak jak u niego i obok tych diód wstaw nastepne 5 bedzie jeszcze lepiej nie bedzie zaswiaty i sciemnian
sorry za zapewne dla Was glupie pytanie - ale jak sie wyjmuje te pokretla tj ten panel z nimi jest to latwe czy raczej trudne i mozna cos zlamac przy okazji