Panowie a co powiecie na to zeby zrobic to czerwonym lakierem do paznokci? pedzelek jest tam dobry mozna dokladnie zrobic i nie bedzie wcale widac ze bylo to robione pedzelkiem tylko jakby pryśnięte? co wy na to? i interesuje mnie jaki dokladnie jest kolor tych pasków jaka nazwa? krwista czerwien czy meksykanska czerwien cos mi sie takiego obilo o uszy?
pozdraVWiam
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 78 razy Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 3769 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-02-15, 10:44
memura napisał/a:
Panowie a co powiecie na to zeby zrobic to czerwonym lakierem do paznokci? pedzelek jest tam dobry mozna dokladnie zrobic i nie bedzie wcale widac ze bylo to robione pedzelkiem tylko jakby pryśnięte? co wy na to?
juz szybciej bys to pomalował jakbys zamaskował tasma niemalowany element i normalnie sprayem pociagnał ,przynajmniej bedziesz miał równa powierzchnie pomalowana a pedzelkiem to porobia sie zacieki,zreszta lakier do paznokci za pierwszym razem ci nie pokryje tak dokładnie bo jest za rzadki.
Pozostaje jeszcze opcja zakupu tasmy czerwonej wyciac paski i naklejac.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 1302 Skąd: Poland
Wysłany: 2010-02-15, 15:45
memura ja robiłem paski lakierem ale takim zwykłym malarskim... Najpierw dobrze obkleiłem taśmą malarską, wszystko wymierzyłem co do mm, odtłuściłem i dwie warstwy farby Od wakacji mam tak i jak nowe Czasochłonne zajęcie ale ładnie wygląda, tylko grunt to dobrze odtłuścić i linijką wymierzyć szerokość żeby było równo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum