Jeżeli chcesz tanio to proponuję kupić h1+h1 i zrobić je w smoked i też wyglądają super.Wiem bo sam u siebie tak zrobiłem. Jeżeli masz natomiast trochę gotówki to bez zastanowienia wziąłbym projektory. Wygląd i jakość i w miarę korzystna cena
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2731 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-01-30, 12:25
sebik85 napisał/a:
Mam zwykłe H4 Boscha, zainwestowałem w żarówki Philips 3 in 1 i różnica jest dostrzegalna, jeśli szkło masz ok odbłyśnik itd. a nie chcesz nie za dużo wydać proponuję właśnie dobre markowe żaróweczki
Silnik: 1,9 TD AAZ Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 711 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-01-31, 15:37
Jak będzie ktoś chciał to jak się ociepli to będę miał takie lampy na sprzedaż za jakieś 250 zł albo mniej. Ale póki co za zimno żeby lampy na parkingu wymieniać.
I mówcie co chcecie ale te sonary i tak świecą lepiej niż H4 standardowe i porównywalnie z H1+H1.
Depo to kiczowate zamienniki jakos wykonania beznadziejna i dosyc szybko pekaja, za dobra lampe trzeba zaplacic i lepiej kupic cos oryginalnego,
co do tych projektorow to juz mi sie przejadly, wolalbym cos z gustem lepszego no ale kazdy ma swoja wizje auta i robi jak mu sie podoba jednym endzelsy sie podobaja innym projektory, jak ktos nie ma kasy to tak jak procent napisal, w smoked dac h1+h1 i sie bardzo dobrze prezentuje.