strzeliniasty, to jest moja kierownica, zamawiałem ją bardzo dawno temu, nie pamiętam ile mnie to kosztowało, ale coś ok 200 zł razem z mieszkiem i wysyłkami, kierownice miałem swoją druga, wiec nie potrzebowałem na wymianę
Silnik: 1Z + Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 16 Lut 2011 Posty: 285 Skąd: Poznan
Wysłany: 2011-12-12, 15:21
Znam firme z Poznania która się zajmuje PROFESJONALNYM obszywaniem kierownic. Robią też mieszki. Widziałem ich robote. Kierownice są bardzo dobrze wykonane. Zrobią każdy wzór.
Cena wacha się od 120 do 160 zł. Zależy od skomplikowania projektu.
Pytałem to do mk3 mają na wymiane.
Mam do nich nr. tel. 667 444 744
Koleś ma nick na allegro ; lukasz334cn
Godne polecenia.
Zgadza się maciej78 Do mojej kiery przykładał rękę koleś wspomniany przez Ciebie, czyli Łukasz-Poznań
Moim zdaniem efekt końcowy R E W E L A C J A Wysłałem projekt + kierę i wyszło jak wyszło
Skórki w różnych kolorach, perforowane lub nie co tam sobie wymarzycie Koleś zrobi należycie
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1395 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-12-15, 22:15
kolega rozpedzil sie z ta kiera nie ma co! strzeliniasty, czasami na allegro mozna ustrzelić kiere taka jak chcesz- czesciowo obszyta gładką skóra a czesciowo perforowana szyta czerwona nicia ja w tamtym roku upolowałem za 150zl z przesyłka,( do oblukania u mnie w temacie) i super sie ja trzyma:)
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)