Ello! wszystkim! Po raz kolejny zwracam sie o rade do was w sprawie przednich lamp do przodu, z góry nie wiedziałem gdzie powinienem zamiśić taki temat pomyślałem że tutaj będzie odpowiednio, ale przejdźmy do tematu. No więc chciałbym wymienić standardowe lampy przednie w mojej trójeczce GTI na coś soczewkowego, i tak jakie wy montujecie w swoich golfikach? Nie chce wydać kasy na jakiś kicz tylko wolał bym uż wydać więcej kasy a dobrze zainwestować, po drugie czy taką lampę po prostu wkładam podpinam i działa czy czekają mnie jakieś większe przeróbki elektroniczne? thX z góry za waszą pomoc!
http://moto.allegro.pl/it...e_eyes_kpl.html ja polecam takie zobacz na moim profilu jak sie prezentują a co do podłączania to wepiołem tylko kostke z lamp pod istniejącą instalacje i podłączyłem sobie oringi i tyle
kolego sebinho, polecam jesli podobają Ci sie choc trochę te co pokazał i ma marcinkoz2910, mozna juz je kupic za okolo 380zl , a świecą -gwarantuje ze 100% lepiej od seryjnych nawet na tej zarówce co jest w zestawie, kolega miał te in.pro i w chwili stłuczki poprostu żałował ze wydał 750 na te lampki... bo klosz zbity,plastik polamany i tylko same straty , tak wiec jak wolisz... wiadomo in.pro supersne sa ale ta cena... wiadomo ze jesli masz kasy sporo to bierz in.pro,czarne najlepiej:)
nie wiem jak wy ale jakbym wymienial lampy to kupilbym tylko (chyba ze byloby mnie stac na helle ) in.pro... te co pokazal marcinkoz2910, kompeltnie moim zdaniem nie pasuja do golfa (takie jest moje zdanie) a jak masz juz patrzec na oszczednosc bo stluczka itp to najlepiej nie zmieniaj lamp dopoki nie ulegna zniszczeniu w jakies stluczce zycie sie mowi... kwestia podejscia czlowieka wiec ja bym nie kupil tych solarow kiedys mi sie podobaly dopoki nie zobaczylem ich na zywo zamontowanych obecnie mam http://moto.allegro.pl/it...hrom_black.html szalu nie ma ale nie narzekam bedzie kasa beda in.pro prawdopodobnie pozdrawiam