_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 323 Skąd: Gostynin
Wysłany: 2010-01-15, 19:41
Tak ale myślę że z lamp które znalazł kolega można wywalić plastikowe klosze a w zamian wkleić szklane... jak do angelów sie da to do tych chyba także..
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2729 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-01-16, 10:48
Cytat:
chodzi mi oczywiście o wstawianie czystych kloszy do zwykłych h4
jak tak zrobisz to będziesz miał światło typu "jak z latarki", lampa będzie świeciła w jeden punkt, dlatego do tych lamp zakładane są klosze ryflowane dla rozproszenia światła.
ps kiedyś po stłuczce jeździłem z połową klosza to lampa świeciła mi punktowo jak z latarki.
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 549 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2010-01-16, 12:57
prezesso napisał/a:
jak tak zrobisz to będziesz miał światło typu "jak z latarki", lampa będzie świeciła w jeden punkt, dlatego do tych lamp zakładane są klosze ryflowane dla rozproszenia światła.