witam
zalozylem sobie szklane swiatla pozycyjne o kolorze niebieskim, fajnie swieca ale...
mialem ostatnio kontrole (nasi niebiescy mundurowcy nie spia a skoda...) i dosadzili sie do tych swiatel
ma ktos z was takie zalozone?? i czy macie z tym jakies problemy?? bo jesli to nie legal (jak to twierdzi wladza ) to bede musial je zmienic
A wiec... kolor niebieski i czerwony to dla mundorowych (wscipskich) koszt ok 500 zł i zabranie dowodu, kolor zielony koszt ok 300 zł.... ja bym zmienil na XENON albo stantard
ja tez miaelm niebieskie postojowki mandatu nie dostalem ale na drodze musialem wymieniac juz 3 razy :d ale zalozylem juz normalne bo za duzo zabawy z tym bylo;p
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-13, 07:53
Panowie co wy widzicie w tych niebieskich postojowkach ? rozumie dobry xenon ale niebieskie postojowki podchodzi mi to pod wieś bez urazy Panowie ale dobrze ze Pieski sie tym interesuja!!!!
no ja narazie nie mam kasy na xewnony wiec troche z tymi niebieskimi badziewiami pobrykam... jak dotad doczepili sie tylko raaz do mnie i to na dodatek za3mania za na suszarke wiec moze mi sie poszczesci i nie bede juz mial z nimi problemow ale jak cos to znow znajde jakas wymowke
Silnik: 1.6 AEA & 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 1786 Skąd: ...WPN...
Wysłany: 2008-05-15, 21:50
witam wszystkich ja ze soba woze na zmiane kolezka tak mial ze go złapali ale musiał przy nich zmienic troche roboty nie raz ...no cóż a po odjechaniu kilometra znów zmiana....ciekawe na jak długo
ja tam tez jezdze z tymi swoimi niebieskimi diodkami i jak dotad nic ...
doczepili sie tylko wtedy jak mnie za predkosc za3mali
jak cos to im wcisne ze nie wiedzialem o tym bo auto z za granicy mam a tam wolno tak jezdzic